Training voor zorgverleners

Je bent empatisch en biedt een luisterend oor aan je patiënten, maar graag zou je wat extra willen doen. Je tijd is beperkt en je hebt geleerd patiënten zoveel mogelijk te helpen, dingen op te lossen. Hoe fijn zou het zijn als je patiënten de regie weer kunt geven, ze kunt stimuleren met behulp van simpele gesprekstechnieken de draad weer op te pakken. Het liefst aan het begin van hun behandeling, zodat ze ‘leren lopen op hun handen, terwijl hun wereld op de kop staat.’

In deze training leer je achterover leunen, de patiënt AAN te zetten en krijg je heel veel handvatten om goed te kunnen begeleiden bij ziekte, ook als je niet veel tijd hebt. De training is praktisch, doorspekt met theorie, gevuld met energie en passie, zodat jij de beste versie wordt die een patiënt maar kan wensen en die jouw vak nog leuker maakt dan het al is.

Er wordt o.a. gewerkt met GROW, DISC, NLP, TA, systemisch coachen, familieopstellingen, motivational interviewing, het enneagram, geweldloze communicatie, logische niveaus, provocatief en oplossingsgericht coaching.

Interesse? De training wordt gegeven in 1 t/m 3 dagen, afhankelijk van de wensen. Minimaal 5 deelnemers, geen maximum. Stuur een mail naar info@lerenlopenopjehanden.nl dan neem ik contact met je op voor een intake gesprek over de wensen en maken we een passende offerte.