Keynote: Leren lopen

Keynote: “Leren lopen op je handen”. (30-90 minuten voor patiënten)

Tijdens deze Keynote neem ik je mee door thema’s die helpen te ‘leren lopen op je handen’, oftewel leren kijken vanuit een ander perspectief. Het betekent vooral leren kijken naar jezelf! Ik behandel thema’s als: balans in je leven, energievreters, kernwaarden, je relaties en drivers. Hieruit ontstaan verrassende en nieuwe inzichten die je kunt toepassen in je eigen leven. Al deze inzichten komen uit meer dan 30 jaar praktijkervaring.

Wat is de definitie van patiënt en is dat voor iedereen hetzelfde? Hoe pas je patiënt zijn in je leven? Je bent in een sneltrein gestapt en wil vooral heel hard het gaspedaal intrappen, des te eerder is de behandeling klaar, toch?

Hoe houd je regie en overzicht zonder te ontsporen? Moet je vechten, vluchten of (be)vriezen of is er nog meer keuze? Waar heb je invloed op, of blijf je in je comfortzone? Deze keynote leid je door het proces van ziek zijn, het is herkenbaar, confronterend en geeft inzicht. Ook familie en vrienden zijn hierbij van harte uitgenodigd. Zij zullen nog beter begrijpen wat het is om patiënt te zijn en wat zij kunnen doen (en vooral wat niet!).

Meer informatie? Neem contact met mij op via het contactformulier of mail: info@lerenlopenopjehanden.nl