Lezingen

Met enige regelmaat geef ik (online) lezingen, workshops en trainingen over het thema: Leren lopen op je handen, als ziek zijn je leven op zijn kop zet. Maak een keuze uit onderstaande opties en neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende offerte.

Keynote: “Leren lopen op je handen”. (30-90 minuten voor patiënten)

Tijdens deze Keynote neem ik je mee door thema’s die helpen te ‘leren lopen op je handen, oftewel leren kijken vanuit een ander perspectief’. Het betekent vooral leren kijken naar jezelf! Ik behandel thema’s als: balans in je leven, energievreters, kernwaarden, je relaties en drivers. Hieruit ontstaan verrassende en nieuwe inzichten die je kunt toepassen in je eigen leven. Al deze inzichten komen uit meer dan 30 jaar praktijkervaring. Wat is de definitie van patiënt en is dat voor iedereen hetzelfde? Hoe pas je patiënt zijn in je leven? Je bent in een sneltrein gestapt en wil vooral heel hard het gaspedaal intrappen, des te eerder is de behandeling klaar, toch?

Hoe houdt je regie en overzicht zonder te ontsporen? Moet je vechten, vluchten of (be)vriezen of is er nog meer keuze? Waar heb je invloed op, of blijf je in je comfortzone? Deze keynote leidt je door het proces van ziek zijn, het is herkenbaar, confronterend en geeft inzicht. Ook familie en vrienden zijn hierbij van harte uitgenodigd. Zij zullen nog beter begrijpen wat het is om patiënt te zijn en wat zij kunnen doen (en vooral wat niet!).

Workshop: “Leren lopen op je handen”. (1,5 tot 2,5 uur voor patiënten en zorgverleners)

Tijdens deze workshop ga je zelf aan het werk. Aan de hand van voorbeelden uit 30 jaar praktijkervaring voer je opdrachten uit die je kunt toepassen in je eigen leven. Met een lach en een traan gaan we van je kindertijd naar NU. Wie ben jij en wat wil jij?

Deze workshop is zowel geschikt voor patiënten en hun familie/vrienden, als voor zorgverleners die mijn visie ondersteunen en graag willen leren hoe ze patiënten ‘op hun handen kunnen laten lopen’.