Ilse (ondernemer): Ik geniet zo met volle teugen van je boek! Als ik 'kanker' vervang door 'overgang', it fits like a glove. Ik was zeer gecharmeerd van het hoofdstuk 'Cirkel van betrokkenheid en van invloed.' Lastige oefening met die kernwaarden: mij hielp de grafische weergave van woordbetekenis daarbij heel erg. Ik het het boek al aan meerdere aanbevolen, onder andere aan drie jonge vrouwelijke artsen die ik goed ken en hier vorige week op de camping stonden, maar ook aan de dame die haar hele leven al endometriose heeft. Ik vind alles wat je schrijft zo treffend. Geen poespas, to the point, eerlijk, beetje wetenschappelijk onderbouwd.....heerlijk! Je snapt het: ik ben zo blij met jouw boek!

Petra: Ik heb vanmiddag je boek bij jou thuis opgehaald en net aan mijn moeder gegeven. Ze heeft het doorgebladerd en belde toen al op dat er zulke herkenbare dingen in stonden! Ze is er blij mee en denkt dat ze er zeker wat aan heeft. Ik heb je blogs op de site gelezen en wat heb jij een fijne manier om dingen te benoemen, denk dat een heleboel mensen zich er in zullen herkennen en wat aan je boek zullen hebben. Het heeft vast zo moeten zijn dat we die krant van Almere kregen, anders had ik nooit van jouw boek gehoord….wilde ik je even laten weten.

Tijdens het V&VN congres voor verpleegkundig specialisten in Noordwijkerhout ontmoet ik Dorothy (verpleegkundig specialist oncologie) tijdens de verkoop van mijn boek. Zij stuurt mij later via LinkedIn het volgende berichtje: Ik ben gestart met het lezen van je boek. Interessant, heftig, krachtig en indrukwekkend geschreven. Ben benieuwd naar de rest….

Late gevolgen

Marian: Nadat er bij mij borstkanker was geconstateerd volgde er een half jaar met chemokuren waarna de operatie plaatsvond. Tijdens de voorbereiding op de operatie ontving ik het boek “Leren lopen op je handen” geschreven door Jannet. Dit boek gaf mij veel herkenning maar ook praktische adviezen in een periode waarin mijn wereld op zijn kop stond. Het is in duidelijke bewoordingen geschreven, bevat een aantal oefeningen maar beschreef ook wat er op je afkomt vanuit je familie- en vriendenkring: vragen of opmerkingen waaruit blijkt dat mensen niet altijd snappen waar je als kankerpatiënt mee worstelt. Het hielp me om stil te staan bij wat ik voelde, me te bedenken wat mijn sterke eigenschappen zijn (kernwaarden) en wat de valkuilen.